Bekijk deze email in je browser

Beste ondernemer,

Het nieuwste initiatief dat onze kredietunie helpt mogelijk maken, gaat over de start van een bruidsmodezaak in Zuidhorn.

Het is een lang gekoesterde droom van Sabrine (trouwfotografe) en Hanneke (weddingplanner) om een eigen bruidsmodezaak te starten. Deze droom gaan zij nu waarmaken met de start van hun winkel in Zuidhorn; “Feliz Novia” ofwel ‘Blije bruid’.

Sabrine en Hanneke hebben elkaar leren kennen als collega’s in de bruidsmode zaak waarin zij nu werkzaam zijn. Zij merkten dat er onvoldoende ruimte was om hun eigen creativiteit en enthousiasme tot uitdrukking te laten komen.

De dames over hun filosofie
“Een pas-afspraak bij ons gaat verder dan alleen het passen en kopen van trouwjurken. Wij onderscheiden ons door de bruid een trouw-belevenis te bieden dankzij onze samenwerkingen met partners in de branche. We maken een feestje van iedere pas-afspraak en bieden daarbij inspiratie voor de invulling van de bruiloft. Daarnaast is Sabrine fotograaf en Hanneke een Weddingplanner. Dit zijn extra diensten die wij als Feliz Novia kunnen aanbieden. Wij helpen niet alleen met de jurk maar wij kunnen ook meedenken naar de behoefte van de bruid. Wij kunnen andere leveranciers aandragen. En een plan maken voor de rest van hun bruiloft.”

De timing is uitstekend, voor de komende jaren wordt een grote inhaalvraag verwacht van bruiloften die gedurende Corona niet door konden gaan.

Het bestuur wenst u een goede zomervakantie toe en we hopen elkaar binnenkort in goede gezondheid weer eens te ontmoeten. Want alleen samen (met, voor en door ondernemers), maken en houden we het Westerkwartier economisch gezond!

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Op de foto het moment na ondertekening van de kredietovereenkomst, vlnr Hanneke, Sabrine, Ronald (voorzitter kredietunie) en Arthur (voorzitter Kredietcommissie)

Kandidaat bestuurslid

Piet van Esch heeft na lang wikken en wegen besloten om zijn bestuursfunctie als secretaris niet voort te zetten. Inmiddels hebben we een kandidaat bestuurslid: Jantien Borsch. Vanuit het bestuur kunnen we stellen dat we blij zijn met haar kandidatuur en dat wij haar graag in de volgende ALV verkiesbaar stellen. Hieronder kunt u een deel van haar motivatiebrief lezen.

Jantien Borsch van Borsch Advocatuur

De doelstelling van de Kredietunie Westerkwartier, een economisch sterker Westerkwartier, spreekt me aan en hier wil ik me samen met andere ondernemers graag sterk voor maken. Daarnaast heb ik gemerkt, onder andere tijdens de bijeenkomsten die ik heb kunnen bijwonen, dat de sfeer binnen de vereniging goed is. Ik ben graag actief betrokken.

Nieuw lid
Haaye de Jonge van Aantafel

Aantafel is een persoonlijk bedrijf, met Haaye als drijvende kracht en een netwerk van experts om hem heen. Samenwerken met aantafel betekent samenwerken met Haaye als doortastende, kritische en open gesprekspartner. Met zijn frisse blik en oog voor detail komt hij met verrassende verbeteringen. Groot of klein.

Beter vindbaar

Wil je jouw bedrijf beter zichtbaar maken via de Kredietunie en ben je bereid om jouw ervaring te delen met de andere leden en mogelijk nieuwe leden? Dan zouden we graag de juiste informatie over jou en jouw bedrijf beter zichtbaar en gepresenteerd willen maken op de site van de Kredietunie Westerkwartier.

Wat wij dan nodig hebben is het volgende:

  • Wie ben je en sinds wanneer ben je lid geworden?
  • Vanuit welke functie ben je lid geworden van de Kredietunie?
  • Wat maakt dat je lid bent geworden?
  • Wat is jouw ervaring tot nu toe met de Kredietunie?
  • Wat zou je kunnen betekenen voor de andere leden?
  • Waarvoor zouden anderen jou nu beslist mogen bellen?
  • We hebben je foto nodig en je contactgegevens (tel/email)
  • URL (www) van je bedrijf

Een voorbeeld van hoe bovenstaande informatie op de website wordt getoond, kun je bekijken door op één van onderstaande links te klikken:

Ronald Seinen | Anneke Laan | Klaas Michiel Elema | Hans Schipper

Ook een case delen?
Heeft u een vraagstuk die u eens wilt voorleggen aan andere leden van Ondernemersheem Westerkwartier? Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@kredietuniewesterkwartier.nl