2 februari 2021 – #2

Januari 2021 was een goede eerste maand voor crowdfunding in Nederland: 34 miljoen euro aan alternatieve financieringen via de AFM geregistreerde crowdfundingplatformen. Tevens was voor ons de lancering van investID.io een mooie mijlpaal. Met investID.io krijgt u als belegger geautomatiseerd inzicht in uw complete investeringsportefeuille. Dit inzicht komt tot stand middels een veilige koppeling met uw bank op basis van Europese PSD2 regelgeving.
Als speciale promotie kunt u zich nog steeds pre-registeren en een jaar lang gratis gebruiken maken van investID.io. Deze actie geldt alleen voor de eerste 500 gebruikers, dus OP = OP. In één week zijn al 3.777 investeringen gekoppeld met een waarde van ruim 3,5 miljoen euro. Een start om trots op te zijn!

Crowdfundmarkt opent sterk in 2021
De markt voor crowdfundingleningen gaat sterk van start in 2021. In de eerste maand van dit jaar is 34 miljoen euro alternatief gefinancierd. Dit is bijna 55% meer dan in januari 2020, vóór de Coronacrisis. Lees meerNa één week ruim 3,5 miljoen euro in de investID.io portefeuilles. investID.io lanceert als eerste partij in Europa een interactief dashboard voor investeerders op basis van een automatische koppeling met de grootbanken (PSD2). Alle investeringen en uitbetalingen die via banktransacties verlopen krijgen een plek op het dashboard zodat er een totaaloverzicht ontstaat. Na één week hebben de eerste gebruikers al voor ruim 3,5 miljoen euro aan investeringen gekoppeld aan het dashboard van investID.io. Een ongekend succes!

Uw zakelijke financiering realiseren?
Financieringvinden.nl matcht ondernemers met een financieringsbehoefte vanaf €50.000 nauwkeurig aan de best passende financieel adviseur. “Op zoek naar het zakelijk financieren van bijvoorbeeld uw groei, werkkapitaal, bedrijfsovername of een nieuw bedrijfspand?” Vul 5 vragen in en wordt gratis gekoppeld: start.Geldvoorelkaar winnaar IEX Gouden Stier 2020. Net als voorgaande jaren heeft Crowdfundmarkt als kennispartner bijgedragen aan de IEX Gouden Stier verkiezing. De Beste Keuzes van IEX Gouden Stier leveren bewezen kwaliteit voor beleggers. Jaarlijks beloont IEX één van die partijen, die in het afgelopen jaar volgens de Gouden Stier-jury opvallende positieve prestaties voor beleggers hebben geleverd. Lees meer

Het turbulente 2020 van Horeca Crowdfunding
De crisis biedt ook kansen, volgens Horeca Crowdfunding Nederland. De horecasector heeft afgelopen jaar flinke klappen gehad door de coronacrisis. Crowdfundingplatform Horeca Crowdfunding Nederland kwam middenin de storm terecht en zag het vertrouwen in horeca aanzienlijk teruglopen. Toch biedt de crisis ook kansen, zo ziet Mark Tamsma, managing partner van Horeca Crowdfunding. Lees meer. Op Crowdfundmarkt vindt en vergelijkt een investeerder alle crowdfundingprojecten, op investID.io verkrijgt hij/zij geautomatiseerd inzicht in de financiële statistieken van zijn/haar totale investeringsportefeuille op basis van PSD2. Ten slotte kunnen ondernemers op zoek naar financiering terecht bij Financieringvinden.nl.

Copyright © 2021 Beek & Linden B.V. Alle rechten voorbehouden

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u zich geregistreerd heeft op Crowdfundmarkt. Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven. Deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Registreer u hier.