Bekijk deze email in je browser
LEDENBIJEENKOMST ONDERNEMERSHEEM WESTERKWARTIER
23 november 2018 | 15.00 – 17.00 UUR | Loonbedrijf Stuut, Zevenhuizen
Het Ondernemersheem Westerkwartier.
(Een initiatief van de Kredietunie Westerkwartier)

We vinden al veel langer dat we veel meer zijn dan een laagdrempelige kredietverstrekker. We zijn er ook voor de onderlinge verbondenheid van alle ondernemers in het Westerkwartier.

Om direct maar duidelijk te zijn. We blijven natuurlijk op een laagdrempelige wijze- Kredieten verstrekken aan het MKB in het Westerkwartier om de economische bedrijvigheid te bevorderen.

Diverse achtergronden
Gesprekken met onze leden leverde op dat we zoveel meer in huis hebben. Onze 40 leden kennen een grote diversiteit in achtergrond, kennis, persoonlijkheden en vertegenwoordigen verschillende branches.

Deze kennis en ervaring willen we niet alleen ten dienste laten zijn van onze kredietnemende leden. We trokken de conclusie dat er onderling ook veel meer te leren en te halen valt. Sterker nog, wij menen dat het zijn van een hechte club die elkaars kwaliteiten goed kent een voorwaarde is om het gedachtegoed uit te dragen en zodoende in contact te komen met meer potentiele kredietnemers en nieuwe leden.

Virtueel huis
Het Ondernemersheem Westerkwartier is een virtueel huis. We hebben geen eigen stenen. Het Ondernemersheem Westerkwartier staat voor in contact zijn met ondernemers in het Westerkwartier.

De leden komen maandelijks bij elkaar bij een ondernemer om van elkaar te leren , te ontdekken waar we elkaar mee van dienst kunnen zijn en op welke wijze we de economische ontwikkeling in het Westerkwartier verder kunnen versterken.

Het Ondernemersheem Westerkwartier omdat we ondernemers vertegenwoordigen uit de nieuwe gemeente Westerkwartier. De leden komen gespreid uit alle vier de voorgangers van de gemeente Westerkwartier.

Het Ondernemersheem Westerkwartier is Van en Voor ondernemers in het Westerkwartier.

Iets voor u?
Nieuwsgierig of interesse om eens langs te komen om te ervaren hoe het werkt? U bent van harte welkom. Onze eerst volgende bijeenkomst is:

23 november 2018 van 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Loonbedrijf Stuut, Jonkersvaart 85, 9354 TN Zevenhuizen

Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden.
Hierover binnenkort meer, maar meld je alvast aan!

Aanmelden bijeenkomst Ondernemersheem Westerkwartier
Ronald Seinen
(voorzitter)

06 – 51 34 41 05

Klaas Michiel Elema
(marketing en ledenwerving)
06 – 44 10 78 89
Hans Schipper
(penningmeester)