“Kredietunie Regio Tilburg past als een jas!”

Ons nieuwste lid is Dennis Schoormans. Hij heeft op 1 januari 2018 Schlappi Markiezen in Tilburg overgenomen. Schlappi Markiezen is sinds jaar en dag dé autoriteit binnen de zonweringsbranche als het gaat over gepassioneerd vakkundige vervaardiging van kwalitatieve en hoogwaardig afgewerkte maatwerk markiezen. De kwalitatief hoogwaardige markiezen met houten of aluminium frames vinden hun weg naar vele zakelijke en particuliere gebruikers.

Voor de overname van dit prachtige bedrijf maakte Dennis dankbaar gebruik van de financieringsmogelijkheden die de KredietUnie regio Tilburg biedt. Het betreft een stapelfinanciering van de KredietUnie samen met de Rabobank Tilburg.

Dennis: “In het overnametraject was er naast de bank ook nog ruimte voor een tweede partij om de financiering rond te krijgen. En de Kredietunie voelde voor mij comfortabel en vertrouwd want het zijn gevestigde Tilburgse ondernemers die voor de Tilburgse ondernemers van nu iets willen betekenen. En dat paste als een jas! Ik heb mijn businesscase besproken met het bestuur, de financiering is gerealiseerd en ik ben enthousiast over werkwijze en de kennis en ervaring van deze mooie club!”

 http://bit.ly/2EA1Ow1