In deze nieuwsbrief:

Uitstel van betaling van belastingen ná 1 oktober 2020

Ben jij als MKB-ondernemer door de coronacrisis niet meer in staat om jouw belastingaanslagen te betalen? Vraag dan vóór 1 oktober 2020 de uitstelregeling aan. Dat uitstel loopt dan tot 1 januari 2021.

> Lees meer

Thuiswerken: dit moet je erover weten

Voor veel werknemers is thuiswerken een groot voordeel. Voor werkgevers is dat vaak anders. Zij staan meestal niet zo te springen. Want hoe weet je of je medewerkers daadwerkelijk aan het werk zijn? En hoe zit het met de arboregels?

> Lees meer

Lagere premies werknemersverzekeringen
in aantocht

In 2021 gaan waarschijnlijk de premies werknemersverzekeringen omlaag. Om welke percentages het gaat, lees je in dit artikel. Plus welke werknemersverzekeringen er zijn en hoe ze precies werken.

> Lees meer

Startende ondernemers: zo werkt de startersaftrek en zelfstandigenaftrek

Als je als ondernemer net bent gestart, kun je startersaftrek en zelfstandigenaftrek van je winst aftrekken. Je betaalt dan uiteindelijk minder belasting.

> Lees meer

Starten als zzp´er in coronatijd:
6 kansen en 2 risico´s

Financiële crises blijken meer dan eens het startschot voor gigantische ondernemingen. General Motors, Microsoft en Google zijn slechts een greep uit de talloze voorbeelden. Zo speel je slim in op deze kansen en risico’s.

> Lees meer

Zo bepaal je als zzp´er jouw uurtarief

Hoe bepaal je als zzp´er jouw tarief? Je wilt jezelf niet uit de markt prijzen door te hoog te gaan zitten, maar je wilt ook weer niet te weinig vragen voor jouw kennis en vaardigheden. En de meeste zzp’ers blijken toch vrij laag in te zetten.

> Lees meer

Wij ontzorgen de MKB-ondernemer

Het Masters netwerk is een landelijke organisatie van samenwerkende accountants- en administratiekantoren, salarisservicebureaus en adviseurs met de gemeenschappelijke missie om de MKB-ondernemer zowel privé als zakelijk volledig te ontzorgen op financieelfiscaal en personeel gebied.

All-round ondersteuning voor MKB-ondernemers
Slechts weinig kantoren (de top 50 in ons land uitgezonderd) zijn in staat om multidisciplinaire teams te bouwen die de MKB-ondernemer bij al zijn vraagstukken kunnen ondersteunen. Onze netwerkorganisatie stelt (relatief) kleine kantoren in staat om die ambitie toch waar te maken.

Meer dan 40 experts
In ons netwerk vind je meer dan 40 specialisten met expertise op uiteenlopend gebied. Denk aan AA- en RA-accountants en boekhouders, fiscaal juristen en -economen, salarisspecialisten, HR-adviseurs, pensioendeskundigen, budgetcoaches, ondernemerscoaches, loopbaancoaches, mediators en arbeidsrechtadvocaten, subsidieadviseurs, personeelsplanningspecialisten, aanbestedingsdeskundigen, estate planners en financiële planners.

https://mailchi.mp/66abb17238d6/2020-3-september-4992214?e=9fe175ee75