Accountant Roy Berentsen ontwikkelde voor zijn mkb-klanten een toolkit, gericht op continuïteit van de onderneming. Hij deelt die graag met collega-accountants.

“Het zijn zeer bijzondere tijden, dat vraagt om een bijzondere aanpak”, aldus Berentsen, die zijn eigen kantoor Bureau Berentsen Accountancy & Consultancy heeft in Groenlo. Daarom stelt hij zijn toolkit ter beschikking aan collega’s, om ze te helpen tijdens de coronacrisis. De ‘Toolkit Coronalist Checks & Actions voor het MKB’ is bedoeld ter ondersteuning van en advisering aan directie, management en/of bestuur binnen het mkb en gericht op continuïteit van de onderneming.

De kit bevat een voorbeeld-aanbiedingsbrief, een flyer met meer informatie, een aanvraagformulier en een voorbeeld gespreksverslag. Volgens Berentsen is het “een praktisch hulpmiddel om samen met je klant de strijd aan te gaan tegen de coronacrisis”.

De toolkit is via NBA HELPT beschikbaar als zip-bestand met daarin de genoemde voorbeelden (‘Best practices / Leden helpen leden’). Hij is ook te vinden via de NBA-LinkedIn-groep.

 

artikel: https://bit.ly/

NBA helpt: https://bit.ly/3blOTdM