Rabobank financiering

Bij een positieve beoordeling van de financieringsaanvraag door de Rabobank, doet de Rabobank ook altijd mee. Dit betekent dat een gedeelte van de gevraagde financiering wordt ingevuld door verstrekking van een lening of een krediet door de Rabobank.
Financiering door investeerders

Bij een financiering via Rabo&Crowd ontvang je naast een financiering van de Rabobank geld van de crowd door het uitgeven van obligaties via het handelsplatform van Nxchange. De obligatielening heeft een looptijd van minimaal 1 jaar en maximaal 10 jaar. De rente verandert niet tijdens de looptijd. De aflossingsvorm betreft de lineaire aflossing. Hierbij betaal je iedere termijn een vast aflossingsbedrag . Hierdoor daalt het totaalbedrag van de financiering waardoor je een steeds kleiner bedrag aan rente betaalt. Rabo&Crowd zorgt ervoor dat de rente en aflossing voor de obligatielening bij de investeerders terechtkomt.

  • Via één loket Je financiering en crowdfunding regelen vanaf € 200.000. Alles via één aanspreekpunt zodat jij meer tijd hebt om te ondernemen.
  • Je persoonlijke Rabo&Crowd coach De Rabo&Crowd coach begeleidt je tijdens het hele aanvraagproces: samen met de coach bespreek je jouw idee en kies je een passende financiering.
  • Bepaal zelf wie investeert in jouw bedrijf. Je kunt zelf je eigen investeerders meenemen en ook zelf de regio bepalen waar je investeerders vandaan moeten komen. Ook het bedrag per investeerder bepaal jij!