ALMELO/AMERSFOORT – Qredits, het Almelose bedrijf in microkredieten, viert vandaag het tienjarig bestaan. Op het congres in Amersfoort is koningin Máxima te gast. Máxima zet zich al jaren in voor microkredieten aan ondernemers.

Kredietverstrekker Qredits met het hoofdkantoor in Almelo viert het jubileum met een programma met meerdere sprekers. Behalve de koningin is ook staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken & Klimaat te gast. Zij gaan samen in gesprek met enkele ondernemers die hun bedrijf hebben kunnen opbouwen middels financiering van Qredits.

Koningin vaker te gast

Máxima is regelmatig te gast op bijeenkomsten van Qredits. Zo was de koningin in 2016 aanwezig toen Qredits in museum De Hermitage in Amsterdam een overeenkomst tekende met de Europese Investeringsbank (EIB) voor een lening van 100 miljoen euro aan Qredits. Ook was de koningin datzelfde jaar te gast tijdens een tweedaags programma van de Almelose kredietverstrekker op Vliegveld Twente.

10-jarig bestaan Qredits Microfinanciering uit Almelo. Bezoek van Hare Majesteit Koningin Maxima. Aankomst Konigin Maxima bij de Rijtuigenloods.

10-jarig bestaan Qredits Microfinanciering uit Almelo. Bezoek van Hare Majesteit Koningin Maxima. Aankomst Konigin Maxima bij de Rijtuigenloods. © Lars Smook
https://bit.ly/2Hi774i

https://www.accountancyvanmorgen.nl/2019/03/05/koningin-maxima-mkb-kredietverlening-nog-steeds-mannenzaak/