AFSTUDEERSTAGE  SOCIAL MEDIA & MARKETING

De Vereniging van Kredietunies in Nederland (VKN, www.dekredietunie.nl ) bevordert financiering van, voor en door ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. De VKN is de belangenvereniging voor kredietunies (er zijn thans 45 kredietunies opgericht). Kredietunies zijn coöperatieve kredietverenigingen van ondernemers. Door de coöperatieve structuur waarborgen zij de persoonlijke en menselijke factor in het bankbedrijf, waardoor sparen en lenen weer een gezicht krijgen. Kredietunies staan de ondernemer in het Midden- en Kleinbedrijf met geld, maar ook en vooral met raad, daad en ervaring ter zijde. De Vereniging werkt samen met de World Council of Credit Unions (www.woccu.org ), “the world’s leading advocate, platform, development agency and good governance model for credit unions”

Per 1 januari 2016 geldt de Wet Toezicht Kredietunies, zowel in de Tweede kamer, als in de Eerste Kamer unaniem aangenomen. Hiermee kan een systeem van kredietunies worden ontwikkeld, zoals die ook in alle Angelsaksische landen bestaan, met dit verschil dat wij in Nederland de kredietunies optuigen van, voor en door MKB ondernemers, niet voor consumenten.

Wij zoeken ondersteuning in de verdere ontwikkeling van ons concept. Dat betekent dat we in eerste instantie zoeken naar een stagiair, die het leuk vindt VKN te ondersteunen met de moderatie van de website; het actualiseren van de huidige content:

  • Actualiseren van de huidige website met behulp van WordPress ;
  • Het Clonen van websites ten behoeve van de Leden;
  • Actualiseren van Mailchimp (circa 1000 contacten);
  • Ontwerp en uitvoering enquêtes via MailChimp
  • Opzetten van discussieplatforms via LinkedIn, Facebook en Twitter;

Ideaal zou zijn een stagiair met kennis van en belangstelling voor ICT, Website bouw (WordPress) en communicatie programma’s als MailChimp . Het  kantoor is in Den Haag gevestigd, waar een werkplek beschikbaar is.

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht, stuur dan je motivatiebrief en CV naar

Mr Roland R. Lampe, email: rlampe@dekredietunie.nl

Met vriendelijke groet, Roland Lampe

Bestuurder

KredietunieNederland bevordert financiering van, voor en door ondernemers in het Kleinbedrijf. De co-operatieve structuur van kredietunies waarborgt de persoonlijke en menselijke factor in het financieringsedrijf, waardoor sparen en lenen weer een gezicht krijgen. Kredietunie Nederland staat de ondernemer in het Midden en Klein Bedrijf met geld, maar ook en vooral met raad, daad en ervaring ter zijde. Kredietunie Nederland werkt samen met de European Network of Credit Unions en met de World Council of Credit Unions, “the world’s leading advocate, platform, development agency and good governance model for credit unions”